luni, 17 august 2015

Las Fierbinți continuă în toamnă cu sezonul opt. Au început filmările

Serialul Las Fierbinți continuă pe Pro TV cu un nou sezon, în această toamnă. Filmările au început deja săptămâna trecută, în Fierbinți. Sezonul din toamnă este al optulea difuzat de Pro TV.


„Ne-am întors la treabă cu forțe noi și hotărâți să rupem din nou audiențele în această toamnă! Toată echipa e motivată, scenariile sunt geniale, vremea ține cu noi, deci sunt toate condițiile să ne ținem de cuvânt și să aducem telespectatorilor un sezon spectaculos Las Fierbinți”, a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului.

Potrivit oficialilor Pro TV, pe targetul comercial, Las Fierbinți este singurul serial cu 100% leadership în cele 99 de episoade difuzate în cele șapte sezoane. Pe acest segment, sezonul 7, difuzat între 11 martie și 28 mai 2015, a fost cel mai bun sezon dintre toate cele difuzate, audiența medie înregistrată la nivelul publicului comercial fiind de 12.5 puncte de rating și 28.4% share.

Și reluarea serialului face audiențe bune. În lunile iunie și iulie, cu reluări, Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial de pe posturile TV.

Ca în toate seriile de până acum, scenariul este semnat de Mimi Brănescu. Într-un interviu acordat Paginademedia.ro anul trecut, Mimi Brănescu a povestit cum rolul Celentano trebuia să fie al lui Mărgineanu, nu al lui Adrian Văncică, dar și cum după sezonul șase a fost la un pas să nu mai scrie pentru serial.
Serialul Las Fierbinți continuă pe Pro TV cu un nou sezon, în această toamnă. Filmările au început deja săptămâna trecută, în Fierbinți. Sezonul din toamnă este al optulea difuzat de Pro TV - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/08/las-fierbinti-continua-in-toamna-cu-sezonul-opt/#sthash.Se7dft85.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu