luni, 30 noiembrie 2015

ILikeIT. Black Friday, pe „rit american”. Banca de la noi care vine cu o promotie pe 27 noiembrie


Bine v-am regasit in ziua de Black Friday. Nu ne-am intors in timp, ci am ajuns exact in ziua in care restul planetei sarbatoreste ziua reducerilor cele mai mari din an
Unde vanam din nou chilipiruri, aflam de la George Buhnici, care a primit o multime de ponturi pe Internet. De pilda, de la romanii din Italia, care spun ca Unieuro exista promotii foarte bune – si toate produsele electronice sunt fara TVA.
Daca vreti mai degraba pantofi sau haine, Asos vine cu reducere de 20% la orice, Missguided are un „non-stop party shop” ia pe Sports Direct gasiti discount-uri chiar si de 80% - dar fiti cu mare grija la masuri. All Saints are discount-uri 30% doar azi.
La Amazon e Black Friday toata saptamana, insa e mai complicat cu livrarea. GoPro vine cu o oferta de prinderi la cumpararea unui Hero4, dar pretul acestei camere de actiune e destul de mare fata de alte magazine online, chiar si din Romania. NewEgg vine cu oale cu presiune la reduceri. Pentru jocuri, cel mai bine intrati pe CheapShark, unde gasiti cele mai bune oferte de pe Amazon, Steam, GamesRocket si alte magazine online de jocuri
Pe magazinul online al Microsoft este o oferta excelenta la laptop-uri. Iar BH are discount-uri excelente la produse Apple, dar si la cele cu Android.
La noi, Deliric face BF pe rit american in magazinul sau, porcporc. De asemenea, Orange are preturi bune la accesorii. Iar BRD propune reduceri pentru Black Friday, la fel si Raiffeisen, care vine cu oferte speciale la credite si carduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu